Please use this identifier to cite or link to this item:
http://www.repositorio.cdtn.br:8080/jspui/handle/123456789/1270
Title: | Use of gamma radiation on control of Clostridium botulinum in mortadella formulated with different nitrite levels |
Title of periodic: | Radiation Physics and Chemistry |
Authors: | Dutra, Monalisa Pereira Aleixo, Glécia De Cássia Ramos, Alcinéia de Lemos Souza Silva, Maurício Henriques Louzada Pereira, Márcio Tadeu Piccoli, Roberta Hilsdord Ramos, Eduardo Mendes |
Affiliation: | Universidade Federal de Lavras, UFL, Lavras, Brasil Universidade Federal de Lavras, UFL, Lavras, Brasil Universidade Federal de Lavras, UFL, Lavras, Brasil Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia, Rio Pomba, Brasil Centro de Desenvolvimento da Tecnologia Nuclear, CDTN, Belo Horizonte, Brasil Universidade Federal de Lavras, UFL, Lavras, Brasil Universidade Federal de Lavras, UFL, Lavras, Brasil |
Issue Date: | 2016 |
Keywords: | Food processing;Gamma radiation;Bacteria;Quality control |
Access: | L |
Appears in Collections: | Artigo de periódico |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
use of gamma radiation on control of clostridium botulinum.pdf | 267.09 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.